Hinta

Hinnoittelu on hyvin yksinkertainen: Porukan Perusmaksu on  100 eur /vuosi (+Alv 24%), ja lyhytjäsenyys 30,-/ 3kk (+Alv 24%). Lyhytjäsenyyksiä voi ostaa esim. kesä-  tai talvisensongeille, jos ei toimintaa ole ympäri vuoden.

HUOM! Vuoden 2020 jäsenyys nyt vain 50 eur (+Alv 24%)!

 

Jäsenmaksulla katetaan  järjestelmän ylläpitäminen halvinta kulloinkin järkevää tekniikkaa käyttäen. Järjestelmän käyttö ja siihen liitetyt palvelut ovat jäsenmaksun maksaneille maksuttomia, ja vain jäsenet voivat kirjautua palvelusivustolle. 

 

Jäsenmaksutuloja kerätään yhteiseen pottiin, josta kustannetaan niin ylläpidon, tukihenkilöiden ja tarvittavien asiantuntijoiden palkkiot, kuin koulutusta, kursseja, myyntimatkoja ja muita jäsenten toivomia yhteisiä toimenpiteitäkin. Tulo- ja menokertymästä pidetään jäsenille avointa rekisteriä.

Jäsenistö on jaettu toimialoittain tiimeihin, ja toimenpiteitä suunnitellaan tiimikohtaisesti (kaikki eivät halua mennä samoille messuille tai tarvitse samaa koulutusta). Jäsenet voivat itse valita mihin tiimeihin haluavat kuulua (yksi tai useampi).

 

Jokaisella aktiivisella jäsenellä on mahdollisuus ansaita sekä oma jäsenmaksunsa takaisin, että saada lisätuloa markkinoimalla toisten jäsenten palveluja ja hankkimalla uusia jäseniä.

Haluatko jäseneksi? Lue Porukan säännöt ja Lähetä tiedustelu 

Porukan DigiVipu

Asiakaspalvelu klo 16-20

p. 040-7301300

posti@porukan.com

Tekninen tuki (Whatsapp) klo 8-20

+358 40 1612898

Virena Ky

Ratsumestarintie 27 as 2

59800 KESÄLAHTI

y-tunnus 2208455-9

posti@porukan.com

© 2020 Virena Ky. Kaikki oikeudet pidätetään.

Palvelut

Porukan kehittämistyö on mukana Itä-Suomen Yliopistolle tehtävässä Virpi Pakarisen väitöskirjatututkimuksessa:

 

ALL-YOUTH on monitieteinen hanke, joka tutkii 16–25-vuotiaiden nuorten yhteiskunnallisen osallistumisen kykyjä ja esteitä sekä nuorten käsityksiä kestävästä kehityksestä, kasvusta ja hyvinvoinnista. Hanke tuottaa uusia ratkaisuja nuorten aktiivisempaan kansalaisuuteen vuorovaikutteisen hallinnon ja oikeusvaltioperiaatteen, digitaalisten innovaatioiden sekä kestävän kehityksen ja biotalouden näkökulmista.

Hanketta rahoittaa strategisen tutkimuksen neuvosto (STN), jonka tehtävänä on rahoittaa pitkäjänteistä ja ohjelmamuotoista tutkimusta, joka tuottaa ratkaisuja merkittäviin suomalaisen yhteiskunnan haasteisiin.