Hopeapajun Korut

Hei! Olen Kirsi Ylinen, Tamperelainen teatteripuku-, sisustus-, lavastus- ja korusuunnittelija. Takana on vaatetusalan artenomi- ja sisustusartesaaniopinnot ja yli 30 vuoden työkokemus eri teattereissa ja projekteissa, erityisesti historiallisten pukujen, esiintymisasujen, juhla- ja fantasiapukujen parissa. Repertuaariin kuuluu niin vaatetus, tekstiili, nahka, metalli kuin savi ja puutyöt sekä useat erikoistekniikat.

Nahantyöstötekniikoita olen opiskellut Ruotsissa sekä useilla kotimaisilla kursseilla. Nahan työstössä käytän sekä ikivanhoja perinteisiä että uudempia työtapoja ja välineitä. Etenkin nahan maalaamiseen olen kehitellyt itse täysin uudenlaisia menetelmiä.

Olen nyt ollut kahdeksana vuotena myymässä omia tuotteitani keskiaikaisilla markkinoilla Turun Vanhalla Suurtorilla sekä muissa keskiaikatapahtumissa.

Kuvagalleria

Yhteystiedot

Kirsi Ylinen

Välimaankatu 7 A 6

33500 Tampere

Gsm 040-556 9128

hopeapajun@gmail.com

www.kirsiylinen.com

Porukan DigiVipu

Asiakaspalvelu klo 16-20

p. 040-7301300

posti@porukan.com

Tekninen tuki (Whatsapp) klo 8-20

+358 40 1612898

Virena Ky

Ratsumestarintie 27 as 2

59800 KESÄLAHTI

y-tunnus 2208455-9

posti@porukan.com

© 2020 Virena Ky. Kaikki oikeudet pidätetään.

Palvelut

Porukan kehittämistyö on mukana Itä-Suomen Yliopistolle tehtävässä Virpi Pakarisen väitöskirjatututkimuksessa:

 

ALL-YOUTH on monitieteinen hanke, joka tutkii 16–25-vuotiaiden nuorten yhteiskunnallisen osallistumisen kykyjä ja esteitä sekä nuorten käsityksiä kestävästä kehityksestä, kasvusta ja hyvinvoinnista. Hanke tuottaa uusia ratkaisuja nuorten aktiivisempaan kansalaisuuteen vuorovaikutteisen hallinnon ja oikeusvaltioperiaatteen, digitaalisten innovaatioiden sekä kestävän kehityksen ja biotalouden näkökulmista.

Hanketta rahoittaa strategisen tutkimuksen neuvosto (STN), jonka tehtävänä on rahoittaa pitkäjänteistä ja ohjelmamuotoista tutkimusta, joka tuottaa ratkaisuja merkittäviin suomalaisen yhteiskunnan haasteisiin.