Miksi liittyisit Porukkaan?

Mottomme 'Parvessa Pienikin Pärjää' kuvaa ydinarvojamme: Olemme pieniä maaseudun yrittäjiä, yhdistyksiä ja yksityisiä ihmisiä, ja haluamme yhdessä saavuttaa enemmän kuin yksin. Ryhmään kuuluminen tuo uusia yhteistyökumppaneita, uusia asiakkaita, tehoa markkinointiin ja erilaista näkemystä ja kokemusta omien ideoiden kehittelyn tueksi.

 

Ja alla viisi syytä lisää:

01.

Porukan kauppa tarjoaa lisämaksuttoman nettikauppa-alustan tuotteillesi ja palveluillesi. Kaupassa on sinulle oma markkinapaikkasivu, ja voit itse hallinnoida kauppasi tuotteita, myyntitulot saat suoraan omalle tilillesi ilman mitään provisiokuluja. Tuotemäärää ei ole rajoitettu, ja voit itse päättää myös mihin tuotekategorioihin tuotteesi haluat myyntiin. Voit lisäksi tuoda uutuuksia tai muita haluamiasi tuotteita tai palveluja osaksi yhteistä markkinointiamme, ja luoda 'osta' painikkeita omille kotisivuillesi ja tarjota tuotteita omissa some- kanavissasi. 

02.

Teemme yhteisiä digimarkkinointikampanjoita eri teemoilla yhdessä sovittujen  aikataulutusten ja budjettien mukaisesti. Yhteismarkkinointi tuo merkittävää kustannussäästöä, ja toisaalta yhteinen potti tuo merkittävää tehonlisäystä internet- markkinoinnin kampanjoissa (esim. Facebook, Instagram, Google). Vuosimaksuun sisältyy sovitut kampanjat, ja voit aina ostaa edullisesti lisämarkkinointia joko yksin tai yhdessä toisten kanssa toteutettuna.

03.

Porukan omalle juttelufoorumille  voidaan perustaa nopeasti eri teemojen ympärille keskusteluryhmiä ja tehdä nopeita päätöksiä ja suunnitelmia aina tarvittaessa paikasta ja ajasta riippumatta. Käytössämme on myös videoneuvottelumahdollisuus ja erilaisia suunnittelutyökaluja.

04.

Ohjekeskukseen kerätään ja tuotetaan erilaisia neuvoja, vinkkejä, valmiita lomake- ja muita malleja, ohjevideoita ja muuta sen mukaan, mitä tarpeita jäsenillämme on. Kaikki nämä myös käytössämme maksutta.

05.

Asiantuntijaverkosto tukena tekemisessä. Ryhmän sisällä on monenlaista erikoisosaamista, jota jäsenet voivat keskenään sopien vaihtaa. Jokainen voi omaa osaamistaan myös muille markkinoida tai palvelujaan testata tutussa ympäristössä. Lisäksi tukena on edullisia ammattilaisia monilta eri aloilta. Kaikki ulkopuoliset palveluntarjoajat ovat ryhmän jäsenten itse testaamia ja hyväksymiä, eikä täällä sallita roskapostia tai tyrkkymyyntiä.

Porukan DigiVipu

Asiakaspalvelu klo 16-20

p. 040-7301300

posti@porukan.com

Tekninen tuki (Whatsapp) klo 8-20

+358 40 1612898

Virena Ky

Ratsumestarintie 27 as 2

59800 KESÄLAHTI

y-tunnus 2208455-9

posti@porukan.com

© 2020 Virena Ky. Kaikki oikeudet pidätetään.

Palvelut

Porukan kehittämistyö on mukana Itä-Suomen Yliopistolle tehtävässä Virpi Pakarisen väitöskirjatututkimuksessa:

 

ALL-YOUTH on monitieteinen hanke, joka tutkii 16–25-vuotiaiden nuorten yhteiskunnallisen osallistumisen kykyjä ja esteitä sekä nuorten käsityksiä kestävästä kehityksestä, kasvusta ja hyvinvoinnista. Hanke tuottaa uusia ratkaisuja nuorten aktiivisempaan kansalaisuuteen vuorovaikutteisen hallinnon ja oikeusvaltioperiaatteen, digitaalisten innovaatioiden sekä kestävän kehityksen ja biotalouden näkökulmista.

Hanketta rahoittaa strategisen tutkimuksen neuvosto (STN), jonka tehtävänä on rahoittaa pitkäjänteistä ja ohjelmamuotoista tutkimusta, joka tuottaa ratkaisuja merkittäviin suomalaisen yhteiskunnan haasteisiin.