• Virpi

Porukan jäsenet

Ensimmäisenä Porukan toimijoista esittelyyn lupautui Ulla Hassinen Luomutila Hassiselta. Tuotekuvauksen yhteydessä tehty videotaltiointi yllätti yrittäjän, ja paljon asiaa jäi myös sanomatta ja jemmaan seuraavaa kertaa varten.


Katso VideoHassisen hernetuotteita löytyy nyt seuraavilta jälleenmyyjiltä:

Aito Tavara, Liperi Mustosen Puoti, Joensuu Vanhan Kulman Puoti, Joensuu Citymarket Pilkko, Joensuu Makuvankkuri (Pohjois-Karjalan alueella kiertävä lähituotemyymäläauto) Hassisen Tilalta suoramyynti Verkkokauppa: kauppa.porukan.com viikolta 44 alkaen


Verkkokaupassa Tavataan!

Hernetuotteita ja muutakin on myynnissä omassa verkkokaupassa, ja tuotteet voidaan toimittaa joko postitse, Reko- pisteiden toimituksien yhteydessä tai vaikka tilalta noutaen

Porukan DigiVipu

Asiakaspalvelu klo 16-20

p. 040-7301300

posti@porukan.com

Tekninen tuki (Whatsapp) klo 8-20

+358 40 1612898

Virena Ky

Ratsumestarintie 27 as 2

59800 KESÄLAHTI

y-tunnus 2208455-9

posti@porukan.com

© 2020 Virena Ky. Kaikki oikeudet pidätetään.

Palvelut

Porukan kehittämistyö on mukana Itä-Suomen Yliopistolle tehtävässä Virpi Pakarisen väitöskirjatututkimuksessa:

 

ALL-YOUTH on monitieteinen hanke, joka tutkii 16–25-vuotiaiden nuorten yhteiskunnallisen osallistumisen kykyjä ja esteitä sekä nuorten käsityksiä kestävästä kehityksestä, kasvusta ja hyvinvoinnista. Hanke tuottaa uusia ratkaisuja nuorten aktiivisempaan kansalaisuuteen vuorovaikutteisen hallinnon ja oikeusvaltioperiaatteen, digitaalisten innovaatioiden sekä kestävän kehityksen ja biotalouden näkökulmista.

Hanketta rahoittaa strategisen tutkimuksen neuvosto (STN), jonka tehtävänä on rahoittaa pitkäjänteistä ja ohjelmamuotoista tutkimusta, joka tuottaa ratkaisuja merkittäviin suomalaisen yhteiskunnan haasteisiin.